Ring på tlf.  (+45) 60 22 07 15  eller send en email til  info@massagedergavner.dk

Virksomheder

Få et godt tilbud på en skræddersyet massageordning der passer til netop din virksomhed, hvor jeres ønsker er i centrum.

Der er mange måder en massageordning kan arrangeres på, og det er vigtigt vi aftaler hvad der vil passe bedst til netop Jeres virksomhed.

Forslag til hvordan en massageordning kan arrangeres
Der vil blive aftalt dage, hvor massøren kommer på arbejdspladsen.

Virksomheden sørge for, at der stilles et rum til rådighed til massagen. Samt en liste med tider og navne på dem der skal masseres.
Medarbejderen medbringer selv lagen og håndklæde og eventuelt penge til egenbetaling.

Det aftales om massøren selv medbringer massagebriks, eller om der er en på stedet. Andet udstyr der skal bruges til massagen (f.eks. massagecreme, kopper ol.) sørger massøren for.

Massagen kan foregå i arbejdstiden eller udenfor arbejdstiden, evt. en ½-1 times afspadsering.

Massagen kan være fuldt arbejdsgiver betalt, den kan være med delvis egenbetaling eller fuld egenbetaling. Nogle trækker ligeledes medarbejderens egenbetaling i lønnen.

Dokumenteret Effekt
En undersøgelse fra Rambøll Danmark vurderer i en rapport til Sundhedskartellet, KL og KTO at massage mindsker sygefraværet betydeligt, øger produktiviteten og reducerer nedslidning.

“Flere nævnte eksempler på, hvordan de havde benyttet behandlingstilbud og derigennem var kommet hurtigere tilbage på arbejde ved sygdom”
” Bekræfter behandlingsordningerne som
værende forebyggende for både sygdom af arbejdsbetinget karakter samt sygdom, der er uafhængig af arbejdet. ”
Undersøgelse Sundhedsordninger

Regler i forhold til SKAT

”Massage kan modtages skattefrit af medarbejderen, hvis der er tale om behandling eller forebyggelse af en arbejdsbetinget skade. Det kan fx være massage til lindring eller forebyggelse af museskader.”

”Arbejdsgiverbetalt forebyggelse af stress er skattefri for medarbejderen, hvis forebyggelsen tilbydes som led i arbejdsgiverens almindelig personalepleje og ydelserne er af mindre økonomisk omfang og kun er til rådighed på arbejdspladsen. Behandling af stress er skattefri for medarbejderen, hvis det konkret kan påvises, at stressen er opstået som følge af medarbejderens arbejdsfunktion.”

Regler i forhold til SKAT

“Som Arbejdsgiver har du altid fuldt skattemæssigt fradrag for udgifter afholdt for personale uanset om der er tale om udgifter til forbedring af indeklima, til frugt og kaffe/te, til sundhedsbehandling som massage mv.”

Skat på arbejdsgiverbetalt sundhed